Over Ons

WhatsApp Image 2024-05-30 at 22.38.10 (3)

Wie zijn wij?

Vzw JET, wat staat voor Jeugd en Toekomst, is een dynamische jongerenorganisatie die zich richt op de persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing van jongeren. Onze organisatie is van jongeren voor jongeren, waarbij we gebruik maken van een mentor- of buddysysteem om een hechte gemeenschap te creëren waarin jongeren elkaar ondersteunen en begeleiden. Door jongeren in contact te brengen met diverse bronnen en maatschappelijke thema’s, bieden we een platform waar ze vrij kunnen spreken en hun mening kunnen delen. Onze activiteiten organiseren we apart voor jongens en meisjes, omdat we merken dat ze zich zo veel comfortabeler voelen. Een uniek aspect van vzw JET is het mentor- of buddysysteem. Hierbij koppelen we jongeren aan een mentor die eveneens jong is. Deze aanpak zorgt ervoor dat we dicht bij de leefwereld van de jongeren staan, waardoor vertrouwensbanden sneller en beter worden gevormd. Jongeren kunnen hierdoor gemakkelijk naar hun mentor stappen bij vragen en problemen.De mentoren komen wekelijks samen, wat zorgt voor consistentie en een sterke ondersteunende gemeenschap. Bij vzw JET geloven we dat de toekomst wordt gevormd door de jongeren van vandaag. Samen creëren we een omgeving waarin zij kunnen gedijen, leren en hun unieke bijdragen aan de wereld kunnen leveren.

Missie: Onze missie is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar jongeren zich op hun gemak voelen en hun volledige potentieel kunnen ontplooien. We streven ernaar om hen te voorzien van de middelen en begeleiding die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke en zelfverzekerde individuen.

Visie: Onze visie is een wereld waarin elke jongere de kans krijgt om te groeien, te leren en te ontdekken in een omgeving die hen inspireert en ondersteunt. We geloven dat jongeren de toekomst vormen en dat het onze verantwoordelijkheid is om hen de tools en het vertrouwen te geven om die toekomst actief vorm te geven.

Adres

Nieuwsbericht

© Copyright  2024 . Alle rechten voorbehouden aan vzw JET

© Copyright  2024 . Alle rechten voorbehouden aan vzw JET